Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ZBOŽÍ V AKCI

NOVINKY

arr3Servírovací vozík nerezovýarr3Jak ošetřovat ocelovou pánev deBuyerOcelová pánve deBuyer jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny, grilování, na křupavé... arr3Broušení nožůProvozujeme brusné centrum, kde Vám nabrousíme nože i nůžky profesionálně. Využijte našich služeb... arr3Úklidové prostředkyNovinky v našem sortimentu: jary na nádobí, univerzální prostředky na mytí podlah, tekuté písky,... arr3HACCP DICKOd Ledna 2006 platí v celé Evropě jednitná vyhláška týkající se zajištění bezpečnosti a hygieny...

Úvod » PÁNVE

Profesionální pánve

Jak vypálit a udržovat ocelovou pánev de Buyer.

Řadit podle 
Výrobce  






Jak používat ocelové, nepřilnavé, litinové pánve.

Pánve doporučujeme umývat pánve horkou vodou. Ocelová pánev se nesmí nechat namočená delší dobu ve vodě. Po použití pánev umyjte a vytřete do sucha. Vnitřní část ocelové pánve vytřete olejem. Ocelovou pánev nemyjte v myčkách nádobí. Pánev s nepřilnavým povrchem před namočením do vody je nutno počkat , až pánev vychladne. Používejte mekký hadřík nebo houbičku. Pánev nenahřívejte prázdnou, pouze pokud je na ní tuk nebo potravina. Používejte pouze nástroje určené pro nepřilnavé povrchy. Litinové pánve doporučujeme po použití pánve ještě teplou pánev umýt  bez čistících prostředků, možno použít i drátěnku. Pánev doporučujeme vytřít do sucha. Vnitřní část litinové pánve vytřete olejem. Nedoporučujeme přípravu kyselých jídel.

JAK VYPÁLIT OCELOVOU PÁNEV

1. na pánvičku vložte slupky od brambor, vlijte cca 200 ml vody

2. vařte na pánvičce cca 20 min.,aby se slupky začaly připalovat

3. vylijte vodu se slupkami, omyjte pod tekoucí teplou vodou

4. nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje

5. smažte olej několik minut, poté vytřete olej papírovým ručníkem