S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Sklo

 

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 24 Kč
skladem
naše cena 746 Kč
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 53 252 Kč
skladem
naše cena 22 172 Kč
skladem
naše cena 221 Kč
skladem

KONTAKTY

Makeľ Pavol
Hořičky 88
552 05 Hořičky
tel: +420 731 176 899
napište nám
www.abckuchyne.cz

Úvod » PÁNVE

Profesionální pánve

Jak vypálit a udržovat ocelovou pánev de Buyer.

Řadit podle 
Výrobce  






Jak používat ocelové, nepřilnavé, litinové pánve.

Pánve doporučujeme umývat pánve horkou vodou. Ocelová pánev se nesmí nechat namočená delší dobu ve vodě. Po použití pánev umyjte a vytřete do sucha. Vnitřní část ocelové pánve vytřete olejem. Ocelovou pánev nemyjte v myčkách nádobí. Pánev s nepřilnavým povrchem před namočením do vody je nutno počkat , až pánev vychladne. Používejte mekký hadřík nebo houbičku. Pánev nenahřívejte prázdnou, pouze pokud je na ní tuk nebo potravina. Používejte pouze nástroje určené pro nepřilnavé povrchy. Litinové pánve doporučujeme po použití pánve ještě teplou pánev umýt  bez čistících prostředků, možno použít i drátěnku. Pánev doporučujeme vytřít do sucha. Vnitřní část litinové pánve vytřete olejem. Nedoporučujeme přípravu kyselých jídel.

JAK VYPÁLIT OCELOVOU PÁNEV

1. na pánvičku vložte slupky od brambor, vlijte cca 200 ml vody

2. vařte na pánvičce cca 20 min.,aby se slupky začaly připalovat

3. vylijte vodu se slupkami, omyjte pod tekoucí teplou vodou

4. nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje

5. smažte olej několik minut, poté vytřete olej papírovým ručníkem