Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » PÁNVE » OCELOVÉ PÁNVE » Pánev ocelová Carbone Plus 28cm, DE BUYER


        

Pánev ocelová Carbone Plus 28cm, DE BUYER

Profesionální ocelová pánev de Buyer

novinka akce top produkt

skladem

 

Číslo produktu: D-5110-28
naše cena bez DPH: 607 Kč
naše cena s DPH (21 %):
735 Kč

do košíku:
  ks  

Ocelová pánev Carbone Plus 28 cm | De Buyer

n

OCELOVÁ PÁNEV DE BUYER | CARBONE PLUS D-5110- 28       width=

n

Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Ocelová pánev se rychle nahřívá a dobře akumuluje a rozvádí teplo. Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři. Rukojeť pánve je nýtovaná a ergonomicky špičková.

n

Technické parametry ocelové pánve Carbone Plus 28cm:

n
    n
  • průměr pánve: 28cm
  • n
  • výška pánve: 4cm
  • n
  • hmotnost pánve: 2,1kg
  • n
n

Výhodny ocelových pánví de Buyer:

n
    n
  • léty prověřený tvar pánve pro snadné míchání jednou rukou (náhozem)
  • n
  • nýtovaná, izolovaná rukojeť
  • n
  • přírodní materiál, bez uvolňování škodlivých látek, materiál původem z Německa a Francie
  • n
  • 180 let tradice výroby pánví z čistého železa
  • n
n

 width=

n

PRVNÍ POUŽITÍ OCELOVÉ PÁNVE CARBONE PLUS 28cm:

n

Před prvním použitím ocelové pánve pánev opláchněte vařící vodou. Poté dobře pánev osušte papírovou (či jinou) utěrkou. Nalejte do pánve olej do výšky cca 1 cm a pánev nahřívejte asi 5 minut - jestliže olej začne kouřit, či se na něm začnou tvořit bublinky, pánev stáhněte, olej vylejte a pánev po vychladnutí vytřete papírovou utěrkou. Pánev je taktko připravena k použití.

n

NÁSLEDNÁ PÉČE O OCELOVÉ PÁNVE:

n

Po použití:

n

Odstrańte zbytky jídel z pánve, pánev opláchněte horkou (vařící) vodou, ihned otřete do sucha utěrkou a uskladněte na suché místo. Jelikož není pánev pokryta žádnou ochrannou vrstvou proti rzi, dbejte na dokonalé vysušení pánve. Nenechavejte na pánvi zbytky pokrmu, nenechávejte pánev odmočit - zbytky jídel odstraňte mechanicky hrubou žínkou a nemyjte v myčkách nádobí. Dobrým a osvědčeným fíglem při delším nepoužívání pánve je natřít pánev rostlinným olejem.

n

Čištění a údržba ocelových pánví:

n

Nasypte na pánev hrubou mořskou sůl (bez vody či oleje), pánev dejte na sporák a pomalu nahřívejte na vysoký stupeň. Pánev nahřívejte cca minutu a půl. Poté pánev vytřete suchou utěrkou a uskladněte na suchém místě. Sůl odstraní zbytky jídel a pachy z pánve.

n

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PŘI VÝBĚRU A POUŽITÍ OCELOVÝCH PÁNVÍ:

n
    n
  • Nikdy nenechávejte pánev odmočit či ležet ve vodě!
  • n
  • Nikdy nemyjte pánve v myčkách na nádobí!
  • n
  • Klidně používejte při čištění hrubou sílu, jestliže povrch poškrábete, vraťte se na začátek a pánev uveďte do provozu jako při koupi nové nové pánve (opláchnout horkou vodou, 1cm oleje, 5 minut vypálit, vytřít do sucha)
  • n
  • Rezivění ocelových pánví není důvodem k reklamaci! Jedná se o přirozený jev oceli, kterému se dá předcházet správným použitím (vysušením, skladováním v suchu, namazáním oelejem).
  • n
n

OBJEVIL SE VÁM NA OCELOVÉ PÁNVI REZ?

n

Pokud se na pánvi objeví rez není důvod k zoufání. Rez mechanicky odstraňte (houbičkou, měkčí drátěnkou či špachtlí). A dále postupujte jako při prvním použití pánve. Jelikož se jedná o přírodní materiál - není se třeba bát. Žádné zdravotní riziko nehrozí - ba právě naopak. Ionty uvolňované z ocelových pánví jsou zdraví prospěšné.