S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 167 Kč
skladem
naše cena 1 350 Kč
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 121 Kč
skladem
naše cena 154 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Servírovací vozík nerezovýarr3Jak ošetřovat ocelovou pánev deBuyerOcelová pánve deBuyer jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny, grilování, na křupavé... arr3Broušení nožůProvozujeme brusné centrum, kde Vám nabrousíme nože i nůžky profesionálně. Využijte našich služeb... arr3Úklidové prostředkyNovinky v našem sortimentu: jary na nádobí, univerzální prostředky na mytí podlah, tekuté písky,... arr3HACCP DICKOd Ledna 2006 platí v celé Evropě jednitná vyhláška týkající se zajištění bezpečnosti a hygieny...

Jak ošetřovat ocelovou pánev deBuyer

Ocelová pánve deBuyer jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny, grilování, na křupavé palačinky a dokonalé omelety.

Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE.
Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí.
Ekologické a recyklovatelné.
Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné.
Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek.
Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti.
Vynikající tepelná vodivost.
Robustní provedení, velmi dlouhá životnost
Mineral B Element je série ocelových pánví francouzské firmy de Buyer. Společnost de Buyer je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny.
Když se pánev rozpálí na více než 140°C, tak se připravované pokrmy následkem zkaramelizování přírodních šťáv velmi rychle zatáhnou na povrchu. Vytvoří se krusta zabraňující vysušení pokrmu uvnitř. Výsledkem je na povrchu opečený a křupavý pokrm s jemným a vláčným středem. Perfektní na opékání masa, přípravu křupavých palačinek nebo chutných omelet.
Jak správně používat pánve Mineral B Element:
Návod k použití:
Pánev vypláchněte vařící vodou a dobře osušte. Nalijte do pánve olej do výšky cca 1cm a zahřívejte asi 5 minut. Olej vylijte a pánev vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Čím častěji budete pánev používat, tím lepší budou výsledky při vaření. Čím černější bude vnitřní povrch, tím lepší nepřilnavé vlastnosti bude mít. Pánev nemyjte v myčce na nádobí, ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat.
Postup při vaření:
Pánev s trochou oleje zahřejte. Až bude dostatečně rozpálená, opečte pokrm zprudka z obou stran. Ztlumte teplotu a dopékejte dle potřeby.
Péče po použití:
Odstraňte zbytky jídel a opláchněte pánev vařící vodou. Následně ihned otřete utěrkou, aby si pánev zachovala své vlastnosti a předešli jste vzniku rzi.
Čištění a údržba:
Použijte hrubou mořskou sůl (bez vody), kterou vložíte do pánve a 1:30 min zahřívejte na vysoký stupeň. Následně vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Hrubá mořská sůl odstraní připečené zbytky a nežádoucí pachy. Následně potřete olejem a uskladněte na suchém místě.
POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbičkou. Nemyjte v myčce na nádobí!
Celý sortiment ocelových pánví naleznete na www.abckuchyne.cz
Váš team ABC kuchyne.cz